Killer Heels

27-9-2016 door Walther 

Dit idee voor m'n 52 weken project had ik al even in mijn hoofd en had er al langer geleden eens contact over gehad met Sandra, the one and only voetbalmoeder-in-high-heels. Het leek Sandra toen ook een leuk idee en gaf al aan graag mee te willen werken. Afgelopen zaterdag realiseerde ik me dat het wel eens een van de laatste warme zomeravonden zou kunnen zijn, dus snel een locatie gezocht om dit shot ten uitvoer te kunnen brengen. Gelukkig kon Sandra ook dus het moest er maar van komen.
Wel een wat vreemde situatie om ergens aan de rand van een bos in het schemer af te spreken natuurlijk, maar een verzameling uitgestalde statieven en flitsers maakte het toch nèt iets minder obscuur voor de toevallige passant. Dikke pret en een gave plaat tot gevolg, het werd de eerste selfie uit de serie waar ik niet alleen op sta :)



M'n reguliere statief kon niet laag genoeg voor dit shot en de gorillapod bleek wel wat te wiebelig voor een zware camera met grip en lens. Puntje van aandacht dus, de remote control via wifi op de smartphone werkte wel perfect voor deze situatie.
Sandra nogmaals super bedankt voor de leuke samenwerking!